måndag, december 31, 2007

Tonight I'm gonna party like it's 1999?

Ännu en sk högtid. Jag måste erkänna att det idag känns lite eländigt att vara ensam igen. Jag tycker inte det måste blivit så egentligen, men nu är det som det är. Viss besvikelse får jag nog ändå erkänna, men då är jag samtidigt ganska trött och sliten efter ett par stökiga nätter på jobbet och därmed lite mer känslig kanske. Jaja, fuck it.

Steg upp redan vid 14-tiden idag för att hinna få hjälp av Mattias med en jobbansökan som skumt nog skulle vara inne idag. Jag skulle gjort den tidigare, men det kom en jul m.m emellan så det blev inte så. Jag såg dessutom annonsen precis före jul på intranätet, så det har inte varit så mycket tid. Kom på natten till igår att ansökan skulle in idag så det blev lite bråttom. Har skrivit på den de få lediga stunder som varit i helgen. Nu hann jag ändå inte få så mycket hjälp innan Mattias for iväg till sina kompisar och nyårsfirande, men lite åsikter hann jag snappa upp som kändes viktiga. Nu är den iaf ivägskickad och jag hoppas som vanligt att det ska leda till något. Vi får se.

Jag har varit iväg och handlat lite bröd och pastasås som jag ska festa på, men måste röja lite i diskhögen först, tror jag. Ska ge kissarna tonfisk också. Sen gömmer jag mig nog i min WoW-värld en stund och inväntar det nya året.

Inga kommentarer: