torsdag, december 27, 2007

Catching up christmas time

Ja så var kanske julen över då. Bloggandet har varit lite lågfrekvent ett tag.
Julafton blev helt okej trots att jag var själv större delen. Mattias och hans systerdotter Veronica (Vera) kom vid 20-tiden och så såg vi film. Cube, en paranoia-film som var helt ok. Inte så läskig, men rätt intressant.

Juldagen blev lugn, inget särskilt hände väl. Jag fick julklapp av Mattias; en verktygssats i 69 delar. Mycket väl användbart såklart. Han fick sin finskjorta (ruggigt dyr, men ruggigt snygg) jag köpt men dessvärre var den för liten så vi får väl fara och byta. Inte så mycket julklappar för min del i år alltså (även om jag har varit ganska snäll, tror jag), och så kanske det borde vara egentligen rakt över. Inte behöva köpa så väldigt många heller, vore kanske skönt.

Igår hade jag lite minibjudning här för första gången. Anna, Ulrika och Mattias var här och åt ost, kex, pepparkakor m.m och drack gott vin som Ulrika hade med sig. Det var väldigt trevligt. Och så fick jag vuxenchoklad av Anna i inflyttningspresent. Gott. Det är trevligt med besök, jag får försöka hitta på anledningar som kan locka hit dem fler gånger...

Idag har vi varit på återbesök med katten Rizla (Fannys katt) hos veterinären i Vännäs. En mycket piggare kisse var det, som också hade bättre blodvärden och såg mycket friskare ut. Verkar lovande, och det känns väldigt skönt.
Här hemma har vi just haft kattkalas eftersom Mina-kissen fyller 6 år idag. En blandning av alaska pollock och räkor har resulterat i tre jäsande kissar på varsin sovplats i lägenheten. Det lär nog bli lugnt här resten av dagen.

Ja det var väl lite catching up. Återkommer!

Inga kommentarer: