lördag, december 22, 2007

Julhandel, godis och ekorrönskningar

Dan före dan före dan, eller hur det nu är. Idag har jag varit med och handlat julklappar till Mattias familj. Vi gör så i år också. Det känns bra. Konstigt nog inte alls lika tryckande mycket folk idag som igår på stan. Både trafiken antalet folk var mindre. Ganska skönt, även om det tidvis var långa köer. Konstigt nog var det mest kö på apoteket. Var tvungen att gå dit eftersom ingen optiker hade öppet på eftermiddagen och jag hade exakt noll droppar linsvätska. Men det löste sig alltså.
Träffade Anna en stund också och fikade på Waynes. Det var trevligt. Känns som länge sedan jag umgicks så med någon här. Har mest varit annat hela tiden. Förhoppningsvis kan vi få till något i mellandagarna, fika eller whatever. Hoppas jag.

Ikväll har jag städat, halvvägs iaf, fått undan några lådor (många garderobgömmor här...) och gjort lite julgodis. Som nåt "ta-allt-du-gillar-och-blanda-ihop"-godis. Smält choklad och en massa saker i. Gott.

Imorgon ska vi fara till Sikeå, besöka Mattias syster och hennes familj en stund eftersom jag inte ska med på julafton. Ska förbi en kompis till Bea också och lämna hennes julklappar och födelsedagspresenter eftersom hon ska ner till Bea i mellandagarna. Jag hoppas att jag får träffa Bea innan hennes jullov är över iaf. Och att hon blir glad för den fina presenten jag och bröderna gått ihop och köpt.
Morgondagens mission är också att ordna julgran till mig och kissarna. Smilla vill ha en med ekorrar i, eller åtminstone nån fågel, men jag tror att det blir svårt. Jo, de saknar nog uteäventyret lite, men det går över förväntan. Sommaren blir nog tuffare.

Nej, nu ska jag WoW:a en stund och försöka släppa allt som jag egentligen har att göra och rensa huvudet lite i min jakt på epic mount. =)

Inga kommentarer: