måndag, december 17, 2007

Kom hem och julen stod för dörren?

Hemma igen. Här är det snö och minusgrader, ganska skönt på ett sätt. Känns som vinter. Flygresan igår gick väldigt bra, kanske bäst hittills. Allt gick så lugnt på nåt vis, inte särskilt hoppigt, lugn start och landning, bara bra helt enkelt. Mycket barn på flyget igår, och jag menar fixar de det så ska väl inte jag vara sämre?
Har nog inte på riktigt tänkt att det är julafton om en vecka förrän jag kom hem igår. Min lägenhet är verkligen inte julig, snarare stökig och ouppackad. Jag har inte handlat några julklappar och vet inte heller riktigt vilka som förväntar sig några av mig. Börjar så smått känna att mina planer för jul kanske är lite sådär, men samtidigt vill jag nog inte ha det på ett annat sätt i år. Det får bli så. Mest av allt önskar jag nog att det inte vore jul bara. Och sen kommer en icke-planerad nyårsafton också. Första gången jag är helt jobbfri både jul och nyår på tio år...and it sucks. Planera för sånt är trist.

Men, jag möttes i vart fall av tre kissar igår eftermiddag som verkade väldigt glada över att se mig. Det är familj det! Världens bästa!
Ska greja med lite bilder från min minisemester och lägga upp så snart jag ids.

Inga kommentarer: