onsdag, december 12, 2007

Semester?

Idag känns det iaf lite semster. Efter en hel del ångest bestämde jag mig för att lyda och inte ställa nån klocka på alarm för idag. Och så vaknade jag typ halv ett...efter 12 timmars sömn. Utvilad som få, kan jag säga, men med lite ångest över att halva dagen faktiskt gått. Har dock brutit förbudet jag fick mot att läsa mejl och greja med såna saker. Det har jag gjort lite ändå. Ska försöka skriva rent protokollet från igår också och göra förslag på styrelserapport så att det blir gjort.

Tänkte orka ta mig ut och in till stan för att kolla efter 2-årspresent till lillebrors dotter som fyller på söndag. Vad man ger en 2-åring har jag dock ingen koll på, så jag måste nog ringa och få råd.Tyvärr träffar jag henne för sällan för att kunna påstå att jag känner henne så väl, det är lite trist men sant. Men present måste hon ha oavsett.
Och snart fyller minstingen i familjen 15, helt otroligt. Moppe-tjej har det blivit. Som varje gång jag pratat med henne ska söka en annan inriktning till gymnasiet. Jag avundas henne verkligen inte, det finns hur mycket som helst att välja på. Hon verkar vilja ha något praktiskt, så det har växlat mellan djurskötare, snickare, konst/estetisk, frisör och en massa annat. Ska bli spännande att se vad det blir till sist. Svårt att bestämma vad man vill göra med sin framtid när man är 15 och inget annat känns särskilt beständigt. Jag minns faktiskt själv hur det var, och hur fel det blev för min del.. Jag tror det går bättre för Bea.

Inga kommentarer: