söndag, december 02, 2007

Min måndag startar söndag kväll

Hm, snart dags att fara till jobbet igen då. Hade planerat att städa lägenheten och kanske få lite ordning på alla lådor som är överallt, men av någon anledning blev det inte så. Mattias har varit här i helgen, vi har mest suttit framför varsin dator eller sett på tv. Socialt va? Fast jag tror att vi båda behövde det. Lite glo-tid. Och sova-länge-tid. Okej, jag har gjort en del Fi-arbete också men inte överdrivet mycket.

Hade också planerat att göra knäck i helgen, men det blev som inte det heller. Men det finns tid. Sen nån gång. Det är få saker med julpaniken som jag gillar, men julmust, nötter och knäck kan jag i stort sett leva på fram till mitten av januari, tror jag. Och skumtomtar. Julmust är verkligen den stora lasten. Farligt.

Har bekantat mig lite med kvinnan ovanpå, jag tror hon bor ensam med ett par barn. Hon hade låst sig ute inatt och knackade på mitt fönster när hon såg att det fortfarande lyste. Klockan var väl två och vi satt här och spelade WoW. Hon verkar sådär lagom virrig som...jag ungefär. Hon poängterade att hon faktiskt hade lagt ut en nyckel utanför dörren. Men utanför sin dörr. Så hur hon hade tänkt ta sig in genom den låsta, icke kodförsedda porten vet jag inte. Humor.

Inga kommentarer: