lördag, december 29, 2007

Dan före dan före smällaredan

Vaken. Borde kanske inte vara det riktigt än, men vaknade vid 14 av att mobilen ringde och har inte kunnat somna om sen. Ska ändå till tvättstugan nu vid 15-tiden så jag kan liks vara vaken en stund till. Får försöka sova någon timme till senare kanske.
En ganska lugn första natt efter julen, skönt. Inte så många dispyter eller annat. Lite lagomt halvspring. Ingen lapp i facket om lön och det gick inte att komma in på lönesystemet eftersom det tycks göras underhåll nu i helgen. Så om jag fick en bra löneförhöjning eller inte låter väl vänta på sig tills på måndag. Om nu chefen jobbar då. Inte så troligt kanske? Onsdag då. Jaja, pengarna kommer ju oavsett och jag kan inte direkt påverka det nu iaf. Jag hoppas bara att min lön kan lyftas upp en bit så jag slipper känna mig som den sämst betalade i huset.

Nyårsafton på måndag. Inga planer än så länge. Vet inte vad jag känner för heller. Inte nåt jättegalej direkt. Antagligen blir det en repris på julafton, att jag sitter här hemma själv, men det är nog ok. Var förbi systemet igår så jag har två småflaskor av mitt favvo-bubbel i kylen (de stora flaskorna var såklart slut) om lusten faller på. Vi får se.

Inga kommentarer: