lördag, december 08, 2007

Råttatouille - en biodejt

Trots att jag är på jobbet måste jag mellan larmen berätta om min spännande bio-dejt jag hade tidigare ikväll. Den var väldigt trevlig! I bilen på väg till bion fick jag tex veta att det inte alls är fyra nyanser av brunt som är det rätta (enligt Killing-gänget då), utan att det finns fem. Vanlig brun, chokladbrun, ljusbrun, bajsbrun och lösbajsbrun! Fast sen ändrade han sig igen när han kom på att det nog finns husbrun, skyltbrun och några andra bruna till. Helt klart fler än fyra i alla fall.
Det var som ni förstår en kul kväll. Filmen var nog inte riktigt så bra som jag hade förväntat mig (man ska aldrig se filmer man har höga förväntningar på), men väl sevärd. Söt råtta, kul historia och tom lite feministiska inslag (som nog vacklade till här och var, men iaf). Helt ok. och jag tror att Tor var väldigt nöjd. Jag hoppas det i vart fall.
På vägen in i salongen gick vi förbi en hel hög med planscher med kommande filmer som han också vill se, så hoppet finns att det kan bli fler lyckade biodejter för mig i vinter och vår. Med kanske världens koolaste 6-åring. Det ni!

Inga kommentarer: