tisdag, september 18, 2007

Måndag hela veckan?

Jag vet att det varit mycket "trött" i mina tags sista tiden, men så trött som jag var sista natten på jobbet har jag faktiskt aldrig varit. Jag hade stora bekymmer att hålla ögonen öppna. Gjorde allt möjligt konstigt för att försöka hålla igång.
När klockan äntligen blev 7.05 trodde jag att jag bara skulle behöva köra till universitetet, eftersom Mattias varit där och jobbat under natten och skulle hämtas. Jag tänkte nog att han skulle få köra hem. När jag väl köat mig igenom stan för att komma dit fick jag veta att han inte kunde åka med hem utan var tvungen att fortsätta jobba! Först blev jag grinig för att han inte ringt och sagt det tidigare så jag sluppit resan genom stan, men efter en stund rann det av och jag kände mig lite dum som surade på nån som ju var tvungen att jobba så mycket. Han fick dock lov att underhålla mig bitvis i telefonen så att jag skulle hålla fokus under vägen hem. Det hällregnade och var inte alls kul. Eftersom jag kom så sent ut på E4:an så hamnade jag såklart mitt i rusningen nummer två.

Sen hem och sov med tre lager kläder och duntäcke (det var iskallt i huset) i några timmar. Klev upp, fick ett efterlängtat samtal från lillebror på väg till Verona, gick ut och plockade av släpet från bilen och körde till stan. Hann till stället där vi handlar pellets typ 2 minuter innan de stängde och sen skynda till universitetet där vi hade Fi-möte. Lite seg, kan erkännas.

Tror att Mattias (som då hade jobbat i 24 timmar..., attans honom om han inte skriver övertid) och jag var hemma vid halv nio, låg i sängen med te och mackor kvart i nio och somnade före halv tio. Helt slut. Tror att fler än jag hade saknat hans närvaro hemma. Istället för att vilja gå ut, vilket brukar vara det vanliga vid niotiden på kvällarna, satt tre spinnande kissar vid hans sida sekunden efter att han lagt sig under täcket. Goskissar.

Inga kommentarer: