söndag, september 02, 2007

"Cake or death?"

Vi är fortfarande på universitetet. Idag har jag inte kunnat hjälpa så väldigt mycket, det har mest varit programhanteringsgrejs som Mattias jobbat med. Men jag har brännmärkt ett gäng nya platta skärmar, ordnat med nya tangentbord och möss, snyggat till kablar i lokalen vi gjorde färdigt sist, och lite annat. Ingenting får ju sitta löst så att det är lätt att plocka med. Annars försvinner lätt nätverkskablar, möss och annat. Tur att det finns buntband, det gör jobbet. Snart snart hoppas jag han fått in alla program så att vi kan gå ut med datorerna i den andra salen som måste vara klar imorgon bitti. Det lär bli några timmar till här ikväll.

Vi trodde dessutom att nya hyresgästen skulle flytta in på tisdag, det var vad hon sa, men nu kom ett sms under kvällen att hon kommer på kvällen imorgon. Hm...vi har inte ens börjat städa eller flytta ut några möbler. Stress. Men förhoppningsvis kan Mattias vara hemma imorgon om allt ordnar sig här ikväll, så får vi tokstäda under dagen. Kollade genom huset igår och det såg ganska ofräscht ut, får jag säga. Dessutom hade förra gästens goda vän som var här och hämtade honom till Tyskland rökt inne de dagarna hon var här. Så det stinker rök. Inte helt ok faktiskt. Mattias hade en idé om att citronsaft drar åt sig lukten så vi har ställt ut citron lite här och var i huset, så får vi hoppas på det bästa.

1 kommentar:

Unknown sa...

Eftersom jag är lite av en expert inom detta område så kan jag tillägga att det vid särskilt svåra fall även fungerar med ättika. Alltså, ställa ut skålar med ättika och vatten några timmar i rummet som luktar rök. Det drar till sig röklukten.