söndag, september 23, 2007

Fast forward; helg

Oj vad slutet av veckan rann iväg. Som alltid när jag är ledig. Fredagen tror jag att jag mest sov faktiskt, och träffade min mamma för första gången sedan hon flyttade iväg hastigt före jul. Väldigt kort och smått olustigt. Sen sov jag nog vidare mest...

Vaknade tidigt igår men låg kvar länge i sängen. Har ännu inte läst ut Annika Lantz bok (yes, jag är en slow reader, erkänner) så den låg jag och förkovrade mig i en stund. Sen var vi på kalas, vi tror att det var ett 30-årskalas, eller snarare en form av öppet hus var det. För Mattias vän Jon i hans och hans lilla familj (Emma och Silas) alldeles nybyggda fina lägenhet på Mariehem. Trivsamt.
På vägen hem åkte vi förbi Mattias föräldrar och snålåt lite så här i slutet av månaden. De verkade bli väldigt glada för lite sällskap där ute i bushen, och vi hade trevligt. De har ju båda gått i pension men Mattias mamma har blivit ombedd att göra små gästspel som gästföreläsare (hon är dietist) på kostvetenskap, de har visst haft svårt att fylla hennes plats. Hon verkade lite nervös för att delvis gå tillbaka ett steg, men samtidigt glad för att hon var behövd, tror jag.

Annars har jag mest försökt (utan resultat eg) hjälpa Mattias med hans inlämningsuppgifter i den kursen han går. Det är en del räkneuppgifter och det får jag säga att tio år (minst) var mer än nog för att jag skulle glömma allt vad logaritmer heter... Han har lite halvt desperat åkt hem till sina föräldrar ikväll för att se om pappa ingenjör hjälpa till. Lät dock inte så när han ringde hem nyss.

Lite städning har det blivit med, och matlagning och en del wow-spel (som det sammantaget blir alldeles för lite av numera!). Har ingen lust med att det är måndag imorgon och jag måste till jobbet. Jag har ända sedan i torsdags gått med ganska jobbig ryggvärk. På vänster sida, som gärna sprider sig uppåt mot nacken om som slutar i huvudvärk. Gott. Det går bra när jag inte sitter för länge, ligger i sängen eller vrider mig. Eller ja, egentligen har jag bara varit hyfsat värkfri när jag suttit i bilen av nån konstig anledning. Men, jag har inte råd att vara hemma från jobbet så det är väl bara att ignorera.

Inga kommentarer: