torsdag, september 20, 2007

Kyla och ryggont

Åh, burr! När jag kom ut från jobbet 7.10 imorse var det ett lager frost/is på vindrutan och två minusgrader i luften. Det går verkligen fort nu. Fast väl här vid kusten var det betydligt varmare och nu är det ganska friskt och skönt ute med solen skinande på en nästan klarblå himmel. Jag hade exakt noll isskrapor i Mattias bil av nån anledning så det måste jag komma ihåg att ta med ikväll. Skrapa rutan med hjälp av en plasttratt (det enda jag hittade i den urstädade bilen!) var ingen hit.

Jag har fått tokont i ryggen. Inatt hade jag svårt att sitta utan besvär. Nu är i och för sig nattpersonalens fåtöljer från gamla umedalstiden, dvs mer än 10-15 år gamla och grymt nersuttna och ger ryggont även i normala fall hos många, men ändå. (Jag skulle inte tro att vi får nya ens om vi frågar, med tanke på ekonomiläget i socialtjänsten just nu...)
Nej, men så vaknade jag för nån timme sedan och hade fortfarande ont i ryggen. Går lite som en gammal tant just nu. Kanske inte var ett smart drag att ensam bära in alla de där säckarna med pellets i förrgår. Totalt ca 190 kilo fördelade på 16-kilossäckar. Jag är lite för otränad helt enkelt.

Inga kommentarer: