torsdag, september 06, 2007

Back to life

Okej, efter nio timmars sömn börjar världen te sig lite mer positiv igen. Gott. Samma sak gäller nog för Mattias som sov hemma inatt för första gången sedan i lördags kväll. Yes, han har nästan jobbat dygnet runt sedan dess, med undantag för att han var hemma och duschade igår morse och flyttstädade huset på gården i måndags. Nu återstår bara den lilla diskussionen om att få honom att faktiskt skriva övertid.

Idag är jag ledig, känns fantastiskt. Då kan jag läsa lite bloggar, svara på mer mejl, se till att få iväg saker på posten som skulle gått i förra veckan, tvätta kläder, sortera bland alla flyttsaker från förra hyresgästen som nu står i vårt kök och på altanen, skriva jobbansökningar och städa. Jepp, jag har saker att göra. Ska försöka komma ihåg att äta lite också.

Det har ordnat sig med studierna just nu iaf. Jag kunde byta bort min söndag natt så att jag kan gå på registrering och första föreläsningarna på måndag. Dessvärre fick jag istället ta fredag natt, vilket innebär att jag inte kan fara till Stockholm på möte på lördag som planerat. Eftersom det är jag får jag dåligt samvete för det, samtidigt som jag känner att jag hade behövt den boosten som styrelsemötena brukar innebära för min egen del. Brukar få lite fart under vingarna och känna mig peppad efteråt. Men jag vill ändå inte välja bort studierna till hösten pga ett möte. Det känns viktigt att ha något i livet som går framåt just nu, känns det som.

Inga kommentarer: