söndag, september 09, 2007

"Stare into the barrel of a gun, pee into the wind!"

Trivsam kväll igår, just vad Sara behövde. Uppslutningen var väl inte gigantisk, men Anna, Mattias och jag häckade på Bishop Arms i några timmar igår kväll. Mycket trevligt. När vi skulle hem så hade nåt pucko böjt till ena backspegeln och kissat på bilen. Jag är bara glad att jag hann hejda mig från att ta på "regnet" på bilens ena sida innan jag insåg att det inte hade regnat någon annanstans i hela stan... Mattias och jag for till Max och åt och sen hem. Helt okej kväll.

Ont i huvudet idag. Nej, inte baksmälla, jag drack två öl på hela kvällen. Jag tror att min idiotiska sysselsättning att bita ihop käkarna när jag sover är tillbaka. Hade ju en skena ett tag och det gick över, men nu är det alltså tillbaka. Gott. Lite stress och oro i hjärnan har väl gjort det, antar jag.

Ska iväg till stan igen snart och ha kongressmöte med Fi Umeå. Ska bli väldigt kul att vara med och arrangera nästa nationella kongress i Umeå. Sånt skulle jag lätt kunna göra for living; arrangera och organisera saker. Det är skitkul och mitt kontrollbehov får leva ut nästan mycket om jag får vara med och dra tillräckligt. Vi får väl se hur det blir under detta projektet.

Inga kommentarer: