fredag, juni 29, 2007

Bowling for Ratan II

Jag har lyckats bli förkyld i sommarvärmen. Eller, ja nu har det ju varit lite svalare och småregnigt ett par dagar, men ändå. Jag vet inte varför kroppen har bestämt sig för att bli förkyld just nu. Känns som en konstig förkylning på nåt sätt, inte riktigt som det brukar.

Igår var det tänkt att vi skulle paddlat i Sävarån, men vädret var ju inte riktigt åt det hållet. Istället fortsatte vi att spela spel och åkte på kvällen in och bowlade en dryg timme. Det var jättekul, jag gillar bowling. Mattias, som inte gillar bowling jättemycket (han gillar inte något sådant eg) vann tre av fyra omgångar. Tobias kom sist de gångerna men sista omgången fick han fnatt och gjorde fyra strikes i rad och vann storslaget...

Annars händer väl inte så mycket. Jag åkte på Tobias MC i förrgår kväll och blev lite biten, trots att jag var ganska rädd faktiskt. Men det är som vanligt med mig; får jag inte köra själv blir jag nervös.. Men mellan oron kände jag tjusningen av att åka MC får jag väl erkänna. Så jag får väl skaffa kort den dagen jag blir rik. Det kostar ju rätt mycket med både cykel, kläder och annat som måste till.

Känns som att vi borde ha varit ute och sett mer, turistat lite mer. Men nu är det inte så och jag hoppas Tobias är nöjd ändå. Jag tror att han kommer att åka hemåt idag eller imorgon. Och det känns jättetrist. Jag har verkligen haft roligt då han har varit här. Vi är ganska lika, delar samma humor till stor del och jag känner igen mycket av mig själv i honom. Så det är kul. Vi träffas ju inte så ofta.

1 kommentar:

Unknown sa...

Visst kommer ni med i morgon bitti? Trots snuvan? Du får i och med den här kommentaren veta en hemlis. Lova att du inte skvallrar för nån.