torsdag, juni 14, 2007

Virrig men produktiv förmiddag

Uppenbarligen måste jag varit uppe tidigt idag för klockan är bara halv tio och ändå har jag hunnit med att göra en massa saker, i tron om att jag sovit bort halva dagen. Det kändes så eftersom jag vaknade helt utsövd för åtminstone sisådär två och en halv timme sedan, och det brukar betyda att jag sovit till lunch. Insåg när jag vaknade att jag bjudit hem alla Ume-fiorna på partaj i trädgården imorgon, och att huset ser ut som en stökig loppislokal, men grejer överallt. Så städningen har börjat, och den kommer ta tid, för det finns tusen andra saker att göra också.

Jag har läst det 60-tal blogginlägg som akgregator sa att jag inte läst, kollat igenom de minst lika många mejlen som trillat in under gårdagen, läst morgontidningarna fyra dagar tillbaka i tiden och öppnat posten som legat sedan mitten av förra veckan. Nästan ifatt, alltså. Återstår en del mejlkonversationer som kommit in efter Fi-utskicket jag gjorde i förrgår, skriva protokollet från styrelsemötet här i byn som jag skjutit på mer än en vecka nu, samt betala en del räkningar som legat och väntat.

Men, jag hoppas att det slutat regna för resten av veckan nu så att festen kan bli av i helgen. Jag har sett fram emot det, även om jag för en sekund glömde bort att det var just nu. Jag är nog en eller två dagar efter i huvudet. Men det löser sig.

Mattias är visst hemma också, det slog mig just att han var det igår också. Det är torsdag idag. Undrar om han har semester nu? Jag har verkligen inte koll på läget, inser jag... Bra att semestern har börjat för min del nu då kanske. Det tycks som att jag behöver den.

Inga kommentarer: