onsdag, juni 20, 2007

Sommar sommar sommar

Åh, lite trött är jag. Okänt varför egentligen. Kanske för att jag envisas med att stiga upp flera timmar före sjusovarna Mattias och Tobias varje dag... De tar verkligen semestern på allvar, det kanske man borde göra.

Igår regnade det en del här. Men idag ser det fint ut. Det ska bli allt finare fram mot midsommarafton sägs det, i vart fall här uppe. Söderut ser det ut att bli regn. Midsommar blir det en massa folk här. Mattias hela familj, med syskon och syskonbarn kommer som vanligt till Ratan. Trevligt trevligt. Vi ska äta på Tullgården i byn och sen kanske delta lite i festligheterna som händer runtomkring Tullgården i byns regi. Sen ska vi hem hit och fika. Så vi måste baka fika för 15 personer innan fredag. Jag tycker ju att det är speciellt roligt att Tobias är här. Som en representant för min familj kanske.

Idag finns det önskemål på att besöka MC-butiker i stan, sen ska vi troligen till motormuséet i Vännäs. Kanske att det hinns med ett besök på Gammlia också. Mattias pratade igår om att paddla i Sävarån, men det lär nog inte hinnas med idag. Det får bli en annan dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Finns ju även en sjö/badplats som heter Nydala... Bra att besöka på sommaren och då kan man även ta en fika hos sina goda vänner på Tomtebo;-)