måndag, juni 25, 2007

Biten

Inte så händelserik dag idag. Grabbsen sov länge, Mattias för att han satt uppe till tidig morgon och spelade World of Warcraft, Tobias för att han såg på Star Wars till sent. Sen åkte vi in till stan en sväng, hämtade en vindruta som Tobias beställt till sin MC, handlade mat och så skulle ha bytt ut min nya mobil (den har en lös knapp) men de hade fortfarande inte fått in några av den modellen.

Under kvällen har vi först ätit god mat, Tobias och jag har spelat Mahjong (vi börjar få koll på det även om vi är ganska övertygade om att vi inte spelar helt som man ska..) och Mattias har fortsatt sitt WoW-spelande. I stan hämtade vi också hem Mattias gamla laptop som han sen lyckades laga. En halv katt satt i fläkten... Så nu sitter de båda vid varsin laptop och spelar WoW och köket fylls av allehanda skumma grymtanden, kvävda skrik och andra ljud.

Jag kan inte vara sämre. Jag måste ju se what's the fuzz about. Så jag håller på för fullt och installerar WoW även på min dator. Även om jag är skeptisk till att betala för att spela ett spel man redan betalat för.. Men, det verkar onekligen ganska spännande. Vi får väl se. Jag brukar inte bli så långvarig. Fastnade för några år sen i Command and conqueror, men annars har det varit enklare spel för min del. Har lite svårt för att hänga med i alla turer kring dessa fantasy-världar. Jag tänker lite för logiskt, antar jag. Har lite svårt för alla turer i Sagan om Ringen-filmerna ibland också. Jag är egentligen mer för att köra och kvadda bilar i spel, childish-spel med raceande disney-liknande figurer och annat. Och så Worms förståss. Favvospelet ever (nu även i bra format till Linux!).

Jag får väl återrapportera när jag spelat ett tag. Ikväll orkar jag nog bara med att installera. Får spela imorgon, om det ska fortsätta vara gråmulet och småregnigt ute.

Inga kommentarer: