onsdag, juni 13, 2007

Det är en evighetsmaskin

När man äntligen tycks se ett litet pytteljus i det som ska vara en brilljant serie så är det uppehåll i ett halvår drygt. Hm.. Jo, jag pratar om Lost. Jag följde den serien hela första säsongen, i tron att det skulle vara en sån där kortare serie. Men inte då, allt blev bara mer och mer konstigt och det kändes som att man gick i allt större cirklar. Säsong två bara fortsatte det... Jag tappade orken (och tiden), och det riktiga lågvattenmärket för mig var när jag insåg att de i mitten av säsong två uppenbarligen bara hade varit på ön i drygt en månads tid.

Såg en intervju med han hobbiten som spelar Charlie, när han var på Jay Leno nyligen. Han berättade att det från början (eller då man insåg dess populäritet iaf) var planerat att serien skulle hålla på tills 2010, men att de nu mer eller mindre tvingades börja gå mot slutet eftersom alla, inklusive skådespelarna, började ledsna på att inte komma framåt. Nu förstår jag hur han kunde vara så frispråkig...

Iaf så såg vi nyss det säsongsavslutande dubbelavsnittet, som faktiskt gav lite mer ledtrådar och åter skapade lite intresse från mitt håll. Så då är det ju lämpligt att det inte blir något mer Lost förrän februari -08... Jaja, då hinner jag kanske titta ifatt allt det jag missat. Har bara följt det sporadiskt ett tag nu.

Inga kommentarer: