fredag, juni 08, 2007

Stressa tycks vara mitt kall

Det är lite stress i den Rosbergska kroppen just nu. Nervositet och stress. Och en ganska stor känsla av att jag inte fixar det jag ska, inte kan och inte vet. Det är ju inte bra, men det går kanske över. Kommer av att jag inte hunnit planera och förbereda mig inför allt som kommer.

Har jobbat ett par nätter, varav den sista nu var ganska stökig. Har haft dialoger (?) "tjena fiskmås" i en massa och verkligen fått använda mitt allra bästa tålamod för att komma igenom dem. Har inte heller sovit alldeles förträffligt mycket av olika anledningar. Lyckats gro en alldeles onödig irritation mot brevbäraren (kan skriva om det senare om jag orkar), och inte hunnit med det jag hade tänkt göra när jag väl varit vaken.

I helgen är det möten. Först flyg (gah!) ner imorgon till Sthlm och möte om webbutveckling och medlemsregister etc. Sen förhoppningsvis lite socialt umgänge, ska bo i fina Fisksätra igen hos Gusten, vilket ska bli trevligt. På söndag är det sen styrelsemöte och sen flyg (gah!) hem igen. Sen jobba två nätter och så semester!!!

Jag fick ju ett presentkort på den nya (inte nu längre kanske) italienska restaurangen Invito i stan och upptäckte av en slump att det går ut på måndag. Så idag klev jag upp tidigt, efter fem timmars sömn, och for iväg till stan och hämtade upp Mattias. Vi åt after work-buffé, som var helt okej, mycket vegetariskt. Sen idkade vi shoppning en stund. Jag har med mig en extern hårddisk, ett par solglasögon och två par nya jeans hem. Mattias har också handlat två par nya jeans och ett par solglasögon. Fancy pants. Mer än behövligt för oss båda, tror jag.

Nu är väl tanken att Mattias ska ta itu med installationen av min nya dator (självklart var grafikkortet så nytt att det var svårt att hitta drivrutiner för det i Kubuntu, om jag förstod det rätt, varpå jag inte fixar att göra det själv), och att jag ska tvätta, packa, läsa handlingar, skriva text om folkbildning (way too late), planera färdigt mötet imorgon (som jag ska hålla i, helt oförberedd), svara på mejl, äta jordgubbar och dricka vin, samt gosa katt. Känner en viss tidspress. Samtidigt är jag trött och sliten och vill helst bara ligga på gräsmattan med en bra bok och en kattsvans i handen.

Kul blogg. Nu: ila vidare.

1 kommentar:

tiarafeministen sa...

Känner igen stressen, känslan av allt som måste göras... Just nu känns det som att jag har ramlat av ekorrhjulet eftersom jag har varit sjuk i två veckor. Men trots detta har jag kännt mig stressad, har bara legat i feberkoma och tittat på att göra högen som aldrig slutar växa... Suck!