söndag, juni 03, 2007

"33-åringen"

Mattias fyller år idag. Han har hela veckan envist sagt att han inte alls ville fira på något sätt. Så inget var förberett, ingen städning gjord eller något. Och jag jobbar hela helgen. Men så började det ringa igår från hans familj och vips så skulle det bli kalas här i alla fall. Så imorse när jag kom från jobbet hjälptes vi åt att göra cheesecake, vilket var önskemålet. Och så har det städats under dagen då jag försökt koppla ner och sova.



Mattias fick blommor av mig imorse, och en zombiefilmströja. Han är lite zombiefilmsfantast... Egentligen skulle han fått ett par böcker också men de har inte hunnit komma. Som tur är har det varit lyxigt väder i Ratan idag så vi kunde sitta ute i trädgården och fika. Cheesecaken blev rinnig och eländig. Jag hade ett bra recept som varken krävde ägg eller gelatin när jag bode i Örebro, men det har förkommit. Har provat ett par olika recept nu men inget blir bra. Idag var det gelatinrecept, men den rann som bort oavsett. Fast om man blundade så smakade det okej iaf... Och som tur var (eller nåt) så hade såklart Mattias mamma med sig rabarberpaj, som om hon visste att mitt försök skulle misslyckas...jaja.



"33-åringen" i sin zombietröja. Nä, nu ska jag försöka sova någon timme igen innan jag ska iväg till jobbet. Önskar att jag kunde få vara ute i det sköna vädret istället...

Inga kommentarer: