söndag, juni 24, 2007

Minigolf och Fi-fika

Idag har vi, Mattias, Tobias och jag, varit iväg på Umeås stora campingplats, First camp och spelat sk Äventyrsgolf.




Jag vet inte riktigt vad äventyret bestod i direkt, det var lite schysstare banor än annars, men så mycket mer avancerat var det väl inte. Jag spelade äventyrsgolf i Örebro några gånger när jag bodde där och då var det mer avancerat, eller iaf mer så var banorna roligare uppbyggda. Tex spelade man i ett miniatyr slott (kopia av Örebro slott) och annat som var kopplat till Örebro-trakten. Men jaja, vi hade trevligt iaf.




Ett par bilder (tyvärr lite överexponerade, det tycks vara en ny trend hos mig nu) på Mattias och Tobias i full koncentration. Vem som vann? Ja, vi spelade två omgångar, och även om jag förlorade första så vann jag totalen.. Wee!




Sen träffade vi några fior över en fika i Norra Trädgården i det supersköna sommarvädret. Sista dagen innan Samuel far iväg och överger oss för södern. Känns konstigt att han inte ska vara kvar här, men vi ska nog klara oss. =)






Ovan; Ulrika och Anna. Vi planerade lite löst inför Pride Umeå som äger rum den 7 juli. Vi har lyckats tappa bort vår banderoll från förra året så vi får se till att tillverka en ny. Men det blir nog bra. Det är lite låg fart på oss alla just nu, men det är nog behövligt. Då blir det desto mer arbetssamt till hösten skulle jag gissa, med en annalkande rikskongress i Umeå m.m.

Inga kommentarer: