tisdag, juni 19, 2007

Nåt så djävulskt roligt!

Det är så kul att ha lillebror på besök! Vi har haft väldigt trevligt hela tiden. Igår förmiddag tillbringade vi några timmar till att kolla på Austin Mini Coopers på nätet, det finns en massa roliga såna. Tydligen är det bådas vår "drömbil".

Vi introducerade honom också till Job Andersson, en figur från P3:s Mammas nya kille som gick förut. Job Andersson är folklivsfanatikern från Västerbotten, grymt rolig och söt... Jag har tidigare skrivit om den här teatergruppen, tror jag, Klungan från Umeå. Ett gäng grabbar som är allt annat än grabbiga i mitt sätt att se det. Humorteater helt fritt från billiga, sexistiska skämt, vilket är tämligen ovanligt idag.

Utöver radioprogrammet har de alltså även satt upp teater, både här i Umeå och i Sthlm. Välbesökt och med goda recensioner. Det från Umeå filmades och visades på svt för ett tag sedan, så jag lyckades hitta ett klipp där Job Andersson från radioprogrammet är med i teatern:



Roligt nog har lillebror tagit åt sig av Västerbottniskan redan och kommit på sig själv flera gånger att säga "nåt så djävulskt"... Humor. "Västerbotten är Sveriges motsats", kom ihåg det.. =)

Inga kommentarer: