söndag, juni 24, 2007

Sköna sommarkvällar och formångest

Måste lägga upp en bild till, från promenaden vi gjorde på midsommaraftonens kväll. Det var så lugnt och skönt här då. Alldeles stillsamt och trivsamt i luften. Jo, jag hör hur jag låter, men det kändes så!



Lillebror har också skaffat en digital systemkamera. Fotointresset tycks gå i arv i familjen. Jag vet att vår pappa också hade det under sin ungdomstid och när vi var små. Det är trevligt. Och Tobias är en lovande fotograf. Själv skulle jag vilja återkoppla igen till mina fotokurser och jobba tillbaka självförtroendet och säkerheten jag hade tidigare.

Det tråkiga med att Tobias fotar här och nu är väl att jag har fått se mig själv på alldeles för många foton, något som i det närmaste faktiskt framkallar ångest. Jag ser smått grotesk ut. Jag måste verkligen sätta mig på en svältdiet snart... Jag vet egentligen inte vad jag gör för fel. Äter oregelbundet, visst. Äter inget vissa dagar (framför allt då jag jobbar) och mer andra dagar. Stressar mycket och slarvar med maten... Är egentligen ingen fikoman även om det blivit mer sådant sista året med fi. Ja, iaf så måste det bli ändring nu innan jag inte längre vill lämna huset... Usch, total självförtroende-backlash! Man ska inte se sig själv på foton...

Inga kommentarer: