lördag, augusti 03, 2013

Några solhälsningar kanske gör susen?

Och så bara för att jag bjudit ut vänner till landet imorgon med tanken att vi ska sitta ute i trädgården och ha trevligt så börjar vädret se ostadigt ut. Typiskt! Men det får bli som det blir, inomhus får vi inte riktigt plats oavsett. Det såg ju ut att bli fint enligt rapporter tidigare i veckan men så var det väl nån vädergud som hörde mig tänka ut mina planer och så blev det ändring på det. Det verkar inte ska bli regn, men inte heller så väldigt varmt.

Jaja, det blir nog bra oavsett. Jag ser fram emot att ta emot lite gäster här ute, vi har ju i stort sett aldrig det. Jag tror att M hade velat ha allt klart först, men han liksom jag inser att vi inte lär vara där på ett bra tag, så vi suckade typ i kör och sa "kör". Så de vännerna som fixar att besöka en stökig byggarbetsplats och ett icke renoverat badrum får komma ut och hälsa på ändå.

Så idag ska här städas, klippas gräs och göras smörgåstårta. Och så ska vi möblera om i vardagsrummet, få upp tv:n på väggen till exempel. Jag ska bara hitta den där arbetsledarorken i mig så kör jag igång. Jag blev lite senare i starten idag än vad jag tänkt, men dagen är lång, inte sant?

Inga kommentarer: