måndag, augusti 05, 2013

35

Som om inte gårdagen var god nog så har dagen, födelsedagen, fortsatt lika bra. Frukost på sängen, lite födelsedagsshopping till mig själv (en efterlängtad ssd-disk), middag på Båten med M, Lil'sis, Anna, Tor och Ulrika, följt av efterrättsglass på Café Göteborg med M och syrran.

Litet moln på den annars klarblåa himlen uppstod när jag vid bytet till ssd-disken på min älskade MacBook upptäckte att dess batteri inte verkar vilja vara med och leka längre. Helt dött. 100$ på nätet, verkar det vara som gäller för ett nytt men det får nog bli en annan månad. Planen var ju att den nya disken skulle hotta upp datorn tillräckligt för att den skulle få fortsätta som favorit nåt eller ett par år till. Vi får väl se.

Nu sitter jag i vart fall uppkrupen i soffan med ett kallt glas vitt på bordet och har en lugn och trivsam avslutning på födelsedagen. Imorgon är jag närmare 40 än 30 och det känns nästan...okej. Eller nä, det gör det inte alls men vad ska jag göra? Tills nån uppfunnit tidsmaskinen på riktigt får jag jag väl helt enkelt finna mig i det och försöka göra lite av allt det där jag tänker att jag borde ha gjort. Så får det bli.

Tack igen alla som fått mig att känna mig lite bortskämd de här dagarna. Ni är bäst!

Inga kommentarer: