lördag, augusti 17, 2013

Lördag!

Det blev inte så mycket till soffhäng här inte. När låtsasmaken vaknade hade han siktet inställt på att fara till Skelleftehamn och hämta båtvagnen som ingick i båtköpet. Det var ju lite på tiden så att säga, även om jag kanske inte hoppade jämfota över idén. 

Vi for först till Skellefteå och strosade en kort stund på jakt efter ett hyfsat matställe. Det var inte så där väldigt mycket att välja på för vår del så vi landade till sist på en vanlig pizzeria. Vi beställde rullfalafel, som i Ske-å tydligen heter falafelsandwich (i södern där jag kommer ifrån gissar jag att falafelrulle är det vanligaste). "Ni får välja dressing från listan över pizzasåser", sa tjejen vi beställde av och jag såg genast vad M:s ögon fastnat för; "Bearnaise, det måste ju vara en utmaning."

På frågan en stund senare om hur det smakade så svarade han diplomatiskt att det nog inte var något han skulle beställa igen...

Sen hämtade vi vagnen och körde hem den i bitvis ösregn i de 30km/h (ish) som den får framföras. Det tog en stund, men vana av att sitta länge i bil tillsammans hade vi en rätt trevlig roadtrip ändå. Nu står middagen på spisen/i ugnen och en flaska rödtjut är öppnad så snart får jag äntligen dimpa ner i den efterlängtade soffhalmen.

Trevlig kväll på er!

Inga kommentarer: