fredag, augusti 09, 2013

Sluttampen

Semestern börjar lida mot sitt slut och jag har börjat räkna ner, i nån mening. Mixed feelings det där. Men oavsett vilket är det dags att förtjäna nästa års semester från och med måndag igen. Det blir nog bra det. Lite trist att vi inte hann längre med renoveringen än vi gjorde, men så är det väl alltid. Semestern räcker inte riktigt till, inte till allt. Nu blir det kvällar och helger och ett lite långsammare tempo. Men nån gång kommer vi väl till målet. Skynda långsamt osv.

Igår fick jag spendera dagen med bäst-Simon som varit borta från stan hela långa semestern ungefär. Det var trevligt. Hösten brukar ju passa bra till att umgås med vänner, ha spelkvällar och middagar och what not. Det ser jag fram emot. Många hängarkvällar med tjejerna.

Så ja, semestern är slut och snart är hösten här, men det är min favoritårstid så jag ska egentligen inte klaga alls. Bara lite ingen-mer-ledighet-sentimentalitet som farit över mig.

1 kommentar:

Iréne JB sa...

Känner igen det där med att inte hinna allt man vill på ledigheten och jag får erkänna att jag har lite jobbångest. Eller, egentligen är väl det "tidiga-mornar-ångest" jag har.
Halsbandet som är av återbrukat porslin köpte jag hos en frisår på Rådhusesplanaden. Lilla E behövde en toalett och de var vänliga och lånade ut en. Frisören heter enligt kvittot KällbergElmberg och smycketillverkaren heter AndraAgusti. Inte helt billigt men jag blev som sagt lite kär :)