söndag, augusti 04, 2013

Fint!

Jag tror vi måste ha fler såna här tillställningar hemma för oj vad vi har städat och fejat och haft oss i helgen. Nu har vi inte längre nåt virke liggandes rakt över hela vardagsrummet utan det är ommöblerat och jättefint. Visst är inte allt klart än, men det hindrar ju inte att man får det lite hemtrevligt? M jobbade hårt på det igår och resultatet blev väldigt bra. Städat, rent, logiskt möblerat och öppet blev det. Ett nytt soffbord och (längre fram) en kamin på det så blir det toppen.

Och Lil'sis har varit en klippa i köket. Hon både städade det och bakade sen allt fikat till idag. Jag stod för recept (sort of, utifrån egna varianter som vanligt) och support, men i övrigt var det mest hon som gjorde allt. Smörgåstårtorna hjälptes vi åt med, men jag var så tacksam för hennes hjälp där. Det där med att dekorera saker är kanske inte min starka sida, men tillsammans fick vi till ett bra resultat. Hon är guld värd min lillsyrra, så är det.

Nu är det förvisso lite lugnet före stormen. Tanken är att vi ska ta fram kofoten och riva ut bröstpanelen i köket nu i veckan och sen sätta upp ny, heltäckande panel. Då lär det inte längre se lika fint och städat ut, men på sikt lär det bli bättre igen. Jag är väldigt taggad på det kan jag säga.

Men att ha ett vardagsrum utan virkeshögar eller halvtrasiga datorer i, det är inte fy skam det heller. Tänk så mycket man vänjer sig vid och tittar bortom ändå efter ett tag. 

Inga kommentarer: