torsdag, augusti 15, 2013

Långsamt åt rätt håll

Och jo, jag satt ju i telefonkö hos distriktsveterinären också för att få veta om de fått några resultat på blodprovet, och det hade de. Varför de inte ringt oss vet jag dock inte men jag tycker att det är lite snurrigt där numera faktiskt, och det är synd, för annars har vi varit väldigt nöjda.

Anyway så var värdet 72 den här gången, vilket är en nedgång från förra värdet 92 (som i sig var en större nedgång från ett värde som översteg 140). Inte så mycket nedåt och definitivt inte i närheten av de max 14 som det ska vara, men ändå en minskning. Och det är vi såklart glada för.

Nu hoppas jag att remissen sätts igång bara. Vi trodde att så redan var fallet men hon som gav mig provsvaren kunde bara läsa sig till att vi skulle höra av oss om vi ville ha en remiss. Vilket var precis vad vi gjorde för två veckor sedan då de ville att vi skulle komma in en extra gång för ett blodprov för att de skulle ha ett uppdaterat värde till remissen. Så ja, snurrigt. Jag får väl dubbelkolla om nån vecka att det verkligen gått iväg en.

Rosa själv tog provsvaren med ro. Hon har legat ute och sovit och kom sen och pratade och höll mig sällskap när jag plockade bären. Fast mest gäspade hon. Att vara hemma dagtid här är nämligen mest en snoozefest. De sover i princip från 9-tiden till 16-17-tiden. Så det är under viss protest de följer med om jag ska hitta på något som verkar spännande. Tröttdjuren mina.

Inga kommentarer: