onsdag, augusti 14, 2013

Att se andra jobba

Lil'sis har sin pojkvän på besök från södern så vi passade på att bjuda ut dem på middag idag efter jobbet för att få en chans att säga mer än 'hej'. Så det var trevligt, mycket så. Han verkar inte så lättskrämd direkt och det är ju tur... Han har nån slags reparera-iPhones-talang också och hade tagit med en ny startknapp till M:s som varit trasig ett tag. Så efter middagen for vi hem till lägenheten och såg på medan han gjorde ett försök. Och han lyckades byta den! Tre miljarder smågrejer skulle monteras bort först och jag var lite impad av hans strukturerade tillvägagångssätt. Såklart.

Mindmap
Imorgon är jag ledig vilket känns helt okej. Jag har varit seg på jobbet idag, i vart fall på eftermiddagen. Det blir så instängt på vårt kontor men eftersom de fortfarande (sedan drygt ett år) bygger gågata just utanför våra kontorsfönster går det inte att vädra direkt. Så det ihop med allt oljud från gatan tror jag medverkar till att trötta ut huvudet.
Imorgon ska jag plocka och safta bären från trädgården, njuta av lite 'me-time', dammsuga och försöka hitta botten av tvättkorgen. Och kanske se lite tv-serier. Girls andra säsong t.ex. Den måste jag ju se. Bland många andra.

Nu blir det ett SNL till innan sängen. Sov gott!

Inga kommentarer: