söndag, augusti 18, 2013

Söndagssegling

Nu har jag vinkat av ett litet seglarteam nere i hamnen och kan nästan inte vänta tills de kommer tillbaka igen. Jag tror att jag skulle vara en dålig sjömanshustru. När jag inte själv är med så sitter det ett litet sting av kontrolloro. Men det går säkerligen bra idag också. Även om det blåser ganska duktigt här ute just nu.

Jag skulle egentligen själv varit med men jag stod över i slutändan eftersom vi blev fyra och det är nästan trångt att segla bekvämt då. Tre är rätt lagom, även om det är fullt möjligt att vara fyra. Så M, Uffe och Simon är ute själva och jag fick istället tid att göra lite annat. Ganska bra det ändå, jag har en del på listan som jag inte kommit till än i helgen. Och jag kan ju segla när som egentligen, vi pratar redan om att eventuellt ge oss ut nästa helg. Vi får se. Det är väl bäst att passa på nu medan säsongen är.

Samtidigt har renoverandet stannat av, och det stressar mig lite. Men vi pratade om det igår och har bestämt att vi ska försöka avsätta vissa kvällar och helgdagar för det, dagar vi bestämmer i förhand så att vi inte skjuter på det sen. Vi är ju inte långt borta med att få klart väggar i hallen, källaren och köket. Och sen kan vi få upp listerna ganska snabbt efter det. Det är bara att ta tag i det igen.

Inga kommentarer: