måndag, augusti 12, 2013

Åter

Så, då var första jobbdagen avklarad och som väntat (jodå) löpte den på bara fint. Ni vet väl vid det här laget att jag uppskattar ordning när jag jobbar (annars också kanske, men speciellt då) och jag kan säga att jag nästan blev tårögd när jag hittade mitt skrivbord i total ordning, med ett brev från min underbara vikarie med all info jag kunde behöva. Alla papper, räkningar och annat prydligt sorterade i markerade mappar. Sicken stjärna!

Sen att min datoranvändare tycktes ha nollställts, alla mina inställningar var borta och konton oinstallerade, det vet jag inte vem som rår för. Märkligt, men inte så värst förvånande. Och lätt ordnat (det har hänt förr, jag kan snart göra det i sömnen).

Så då var vi igång och det känns bra. Den här sommaren har jag känt mig långt ifrån och ganska avkopplad från jobbet, vilket jag tror varit väldigt bra. Det kändes som att ha varit i hypnos (inbillar jag mig) och att någon knäppte med fingrarna och förde mig åter till medvetandet så snart jag klev genom kontorsdörren. Det är väl kanske så det ska vara.

Inga kommentarer: