fredag, juni 07, 2013

Veterinärbesök no 2

Veterinärbesöket idag gick ganska bra. Resan och allt gick, enligt mig, bättre än sist. Jag vet inte om det var feliwellsprayandet av buren eller att hon hade i färskt minne att det inte var så farligt sist trots allt.Men ändå mycket bök och mycket otrygghet bara för att ta ett blodprov i tassen. Nästa vecka får vi resultatet av diethållningen och då ska vi även diskutera alternativa lösningar lite mer. 

Tycker faktiskt inte att vi riktigt fått möjlighet att göra det än på det viset som jag kanske önskat. Och idag kändes lite som att vi blev bemötta med förvåning när vi sa vad vi funderat på efter att ha läst på lite på nätet. Nog för att det vore topp om det var en snabbfix med kosten (vilket iofs är allt annat än smidigt med tre katter i hushållet, believe me), men man behöver inte söka länge för att hitta kritik emot det och bristfällig forskning som talar för det. Jag förstår att alla djurägare kanske inte lägger ner den energi som vi valt att göra men när den väl finns där borde det finnas ett intresse från "den andra sidan" också, kan jag tycka. M säger att jag sett för mycket på program som Djurakuten på tv. "Det är säkert regisserat så att det ska verka sådär."

Men ja, vi får väl se hur det blir. To be fair så var det då inga problem alls att få en remiss till Uppsala, om vi väljer den metoden. Så det är inte så att någon sätter käppar i hjulet heller.

Inga kommentarer: