söndag, juni 23, 2013

Redo för ny vecka

Helgen är snart över och jag får säga att det känns som att det varit en lång helg samtidigt som det känns som att den susat förbi. Lite dubbelt sådär. Helgen har då varit trevlig och bra, det har hunnits med både familjeaktiviteter och en hel del mys på tu man hand. Tre och en halv* film har jag sett hittills, samt nästan en hel tv-serie. Rätt bra resultat. Och ja, självklart har jag känslan av att jag borde lagt mer av den där tiden på att städa, pyssla eller annat nyttigt, men jag får försöka vila i att vi faktiskt inte legat på latsidan helt och hållet. 

Man kan alltid göra mer, är det inte så det känns varje söndag kväll?

Till veckan blir det mer ensamtid som det verkar. Lil'sis är bortrest så jag behöver vara i stan en del och samtidigt ska M ta ut semester en del av veckan för att greja med huset samt segla hem sin nyinköpta båt. Mycket spännande! Det är inte utan att jag är lite nervös för just den där sista delen, men det kommer säkert gå bra. Vad jag vet kan han segla sen barnsben men då det var ett bra tag sen han gjorde det så har han smart nog bjudit med sig en mer van seglare. Så det blir nog inga problem.

Själv vet jag med mig att jag kommer att ha en del att göra på jobbet. Det lär nog inte bli några tidiga eftermiddagar just den här veckan. Inte till att börja med i vart fall. Och så hoppas jag dessutom kunna hinna med att besiktiga min gammbil så att jag tar mig ut på landet när så önskas. Vi får väl se vad som hinns med.

*Fem och en halv om man räknar med de två som inte var nya; Ocean's Eleven och Pulp Fiction

1 kommentar:

Unknown sa...

Hallå, hallå! Du glömde ju tisdagskvällsplanen!