fredag, juni 28, 2013

Fredag

Så var arbetsveckan över. Körde ut till en dimmig och molnig kust för ett par timmar sedan men tycker faktiskt att det ser ut att spricka upp lite. Vi får väl se vad det blir av den här helgen. Vi skulle verkligen behöva klippa gräset t.ex. så om det blev sol åtminstone en stund vore det tacksamt.

Annars är planerna lite halvosäkra, vilket faktiskt känns ganska skönt. Eventuellt ska vi in till stan imorgon och äta middag med en kompis. Det beror lite på. På söndag kommer Lil'sis hem med flyget till stan, antagligen helt utslut efter en vecka borta varav de tre senaste dagarna på festival i Norrköping. Avundas henne lite, det verkade vara ett mycket bra, och blandat, startfält på Bråvalla. Och blött tycks det ha varit på startdagen igår, fick sms inatt att hon kommit hem med lera upp till knäna typ. Som det ska vara på festival, med andra ord.

Själv känner jag mig ganska trött och mör av okänd anledning faktiskt. Det är väl lite smårörigt på jobbet nu när semesterperioden dragit igång, så även om det kanske inte är full speed så finns det att göra. Av blandad natur. Så ska jag välja helt fritt, baserat på hur det känns precis just nu, så skulle jag allra helst vilja tillbringa hela helgen inne, liggandes i soffan framför en kavalkad av filmer. Sån är jag.

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Ja, det verkar lite lerigt borta på Bråvalla. Var i badhuset inne i stan idag och det var fullt med leriga festivalbesökare där. Blir det fler festivaler här i Norpan så får vi spara pengar både du och jag så får du komma hit! Har ca 6 km dit, lånecykel och extrasängar :)

Sara sa...

Ja det låter som en trevlig plan! Är upplägget lika gott som det var i år på Bråvalla blir det nog svårt att motstå :)