lördag, juni 22, 2013

Lite florsocker anno 2006 kanske?

Återkommande skurar ute gör att trädgården får sköta sig själv den här helgen, som det verkar. Och med Lil'sis borta och M som tog den längsta tantluren (gubbluren?) i mannaminne så blev undertecknad lite rastlös. Jag gav mig på de där skåpen som vi mest bara stuvar in saker i. Skåpet med köksmaskiner i, tex, som numera fått samsar med lite blandade mjöler och annat eftersom mjöl- och bakskåpet varit fullt av saker som borde ha rensats. Så nu är det gjort. Jag hittade mjölsorter längst in som gick ut 2008. Oops. Jag fortsatte till det andra skafferiskåpet och hittade ungefär lika gamla saker längst in och på de översta hyllorna. Och vips fanns det hur mycket plats som helst över i de tre skåpen och den stora lådan som också fick sig en genomgång. Plötsligt behöver vi inte ha så mycket stuff på bänken. Hur skönt som helst. 

Det är nåt med rena och tomma disk- och köksbänkar och jag. Jag vill ha det så, helst inget framme alls. Medan M mer lastar på saker och tycker att de kan stå där "så länge". Jag tycker å andra sidan att det är okej med nagellack och hårklämmor i hyllan på vardagsrumsbordet, det tycker inte han. Det är väl tur vi kompletterar varandra...

Nu ska jag bara övertyga honom om att rensa ut sin garderob den här helgen också så är det lite av mission complete, tror jag. Då skulle det kännas helt okej att gå på jobbet på måndag, när färre saker är in progress och fler saker är utförda.

Trevlig lördag på er /strukturmarodören!

Inga kommentarer: