lördag, juni 15, 2013

Fredag in retrospect

Jobbdag ett av två den här helgen avklarad, och gick alldeles smärtfritt. Stort plus också att min kära låtsasmake kom in till stan sent igår som liten överraskning och fortsatte sitt plusbeteende genom att stiga upp och handla och göra mysfrukost till mig strax efter sju imorse. Ett uppskattat sällskap!

Igår var det utekväll med bästtjejerna efter jobbet. Ulrika och jag åt middag, drack drinkar och hade trevligt och sen anslöt Anna efter några timmar och så fortsatte trevligheterna ett tag till. Men det blev en tidig kväll, jag var hemma redan vid 22-tiden. Men så skulle jag alltså upp tidigt idag också så det kändes läge.

Kvällens start; för min del en inte helt
perfekt Strawberry Daiquiri
Det är ruggigt gott med drinkar btw. Även om det är lite som att betala hutlöst många penningar för läsk. God läsk. Vi beställde in en hel kanna med jättegott drinkblask och jag hade faktiskt nästan förväntat mig åtminstone en liten känning när jag klev upp efter att ha delat den med Ulrika under ett par timmar. Men icket. Inte för att det gör något, jag klarar mig som bekant väldigt bra utan rus, men då kan man å andra sidan lika väl beställa virgins.

Och så kvällens kanske finaste; presenten från U som varit i London på hysterisk shoppingresa (yeah I'm a bit jealous actually). Min alldeles egna Audrey Hepburn-kattväska! Film, katt och väska i ett, hon kan allt den där Ulrika!

Hur fin!?