onsdag, juni 26, 2013

Post bio

Så var det plötsligt onsdag, även om det känts som tisdag hela dagen. Det känns som att veckan svischar förbi och jag har kanske inte varit riktigt så produktiv som jag hoppats på. Men än är det ju ett tag kvar.

Igår var det biokväll med bästbrudarna. Vi såg The Great Gatsby (2013) och jag lyckades gå dit nästan helt utan förväntningar. Jag hade inte fått samma självklara vibbar från trailern som så många andra men när eftertexterna väl rullade så var det en mycket nöjd Sara som log i biosalongen. Att den visades i 3D övergår fortfarande lite mitt förstånd, det var inte riktigt en sån film som behövde det, även om det gav det där lilla extra vid några få tillfällen. Filmen var oerhört snygg ändå. Och välspelad. Leonardo DiCaprio har verkligen bara växt som skådis sedan han kom ur sin lilla drogdipp där i ungdomsåren. Otroligt skådespel, och snyggare än någonsin. Han tillhör med säkerhet de där männen som kommer peaka utseendemässigt vid 50 års ålder, om inte senare. Väldigt orättvist.

Bortsett det ytliga (...) så var det alltså en film jag kan rekommendera. Nu ska jag verkligen ta mig i kragen och börja skriva lite mer om film jag sett igen. Inte för att jag vet om det är saknat av ev läsare, men av mig är det det. Det är som en utdrivningsprocess som känns behövlig varje gång jag sett något intressant, bra som dåligt.

Inga kommentarer: