fredag, juni 21, 2013

Utklädnad

Hemma från en trivsam midsommarafton. Sitter ensam uppe i soffan framför Snuten i Hollywood på tv (svt hade för mycket störningar, annars hade nog Stolthet och Fördom varit förstahandsvalet) med ett litet glas konjak och en kopp te framför mig. De övriga två hänger framför datorer i köket. Förvånande nog har jag fortfarande klänningen/tunikan på mig. Det ÄR skönt och behagligt med klänning men som jag ser ut känner jag mig mest som en elefant i clowndräkt. Tyvärr. 

När jag var yngre och smal som en sticka istället undvek jag det också, men då för att jag ogillade att bli kallad "söt" och för att jag skämdes lite för mina knotiga knän. Verkar oerhört dumt idag med mer vuxna ögon, men frågan är om jag nånsin kommer känna mig hemma i mig själv på det viset. Det kanske vore ett mål att jobba för.

Anyway. Leggingsen har då åkt av iaf. Inte ett behagligt (eller snyggt?) plagg. Precis som strumpbyxor. Åtminstone inte de där nylonvarianterna. Efter fem minuter hänger grenen halvvägs till knäna. Läckert.

På plussidan med dagens outfit; de nyinköpta sandalerna. Riktigt sköna trots att de kanske var väl platta. Lär bli välanvända i sommar!

Inga kommentarer: