måndag, juni 10, 2013

Vid sidan om

Det blev en del gjort i helgen i vart fall, det borde jag kunna gotta mig i. Allt jag tänkt göra blev inte helt klart, delvis pga vädret, men blir det nånsin det? Jag hann lägga timmar både på trädgård och Lil'sis (ibland samtidigt), så det får jag vara nöjd med. 
Och bredvid fortsatte M och svärfar att bygga och det liknar allt mer nåt riktigt bra. Även om jag tycker det går lite långsamt. Den strukturerade kontrollmänniskan i mig hade velat gå in och agera projektledare åt de där två, men jag håller mig ifrån det för allas vårt bästa. Jag skulle vilja påstå att hur bra de än är på det mesta så är vare sig far eller son särskilt strukturerade, men kanske är det därför de båda har partners som är det...för så är det definitivt. Där är vi absolut lika, M:s mamma och jag. Än är jag dock inte lika bra på att gå in och styra upp utan försöker göra det lite från kanten istället, med blandat resultat. Men det vore lögn att säga att det inte kliar lite i strukturarmen när jag beskådar dem. Det har varit mycket farande fram och åter mellan ställen för att plötsligt fixa grejer de inte visste de behövde, istället för att göra upp dagsplaner tex. Och däremellan kommer plötsligt ett ev båtköp in mitt i allt (!), men ja, det är en annan historia.

Hursomhelst så blir det väldigt fint det de gör och jag tvivlar inte på att slutresultatet blir alldeles väldigt bra, så det känner jag mig trygg i och försöker därför stå utanför. När semestern börjar ska jag däremot hugga in och ta målarpenseln åtminstone, precis som förra sommaren. Fast den här gången blir det inte fasadmålning utan den nya bron från förra året ska få färg, listerna som ska sättas upp inne likaså osv. Det blir roligt.

Inga kommentarer: