onsdag, juni 12, 2013

Äventyrsonsdag

En trött onsdags-Sara är på väg att logga ut för idag. Jag har haft en lång men bra dag på jobbet. Om man bortser de sista två-tre timmarna. Jag upptäckte vatten i vårt förråd, ringde efter fastighetsvärden som i sin tur skickade efter ett företag som skulle fixa det. Innan jag till sist kunde bege mig hemåt var det vatten i halva kontorslokalen. Eller ja "vatten"; "Det är lite gott och blandat i det där vattnet", sa ena avloppskillen (bästa smeknamnet...) när han grejade runt i det nästan svarta avloppsvattnet.

Med tanke på stanken och att det lyckades ta sig in under lister och genom väggarna (!) in till angränsande rum så gissar jag att det kan bli ett tag av evakuering. Om inget mirakel skett. Man vet ju aldrig vad som kan fixas, ibland är det enklare än man tror, men jag tvivlar starkt faktiskt. Och just det känns väl lite jobbigt, att behöva vara kontorslös just som vi trillar in i första semesterperioden. Men vi fixar nog det också.

Personligen är jag ledig imorgon så jag kan hänga hemma i lugn och ro. Frågan är vart jag 'hänger' på fredag. Återstår att se.

Godnatt sweeties!

Inga kommentarer: