fredag, juni 04, 2010

Jag & min Desire

Jag börjar så smått greppa min nya leksak men tills vidare är det här min värsta mardröm. Inte för att jag brukar sysselsätta mig med att ta nude pictures av mig själv (eller skulle drömma om att skicka dem till nån...), men man vet ju aldrig...

Men ju mer jag lär mig och ju mer jag upptäcker desto mer förälskad blir jag i min Desire. Den är verkligen allt jag hoppades på. Jag hade en del strul med kontakterna och hur jag skulle lyckas integrera telefonboken med facebook- och mejlkontakter från gmail, men det visade sig att jag missat att lyfta över telefonboken från simkortet och när det var gjort gick allt bara av sig självt.

Jag la dock ner ett par timmars arbete till att byta namn på en massa kontakter. Många har hängt med sedan min första mobil då en kontakt inte kunde ha fler nummer och därför tvingades benämnas "Sara jobb", "Sara hem" osv. Men när det blev klart blev det väldigt snyggt.

2 kommentarer:

rolf sa...

HEJ.en fråga till dig.jag har fått rätta bilden på Hayley Williams.om jag lägger ut bilden på min blogg.vad tro du händer.bli jag nog stämnd av henne.märkligt tycker jag att jag fått bilden från en bloggare.fin blogg du har.kram

Sara sa...

Tack för det!
Nja, jag tror att risken att du blir stämd är ganska liten. Tveksamt om bilden omgärdas av nån upphovsrätt. Oavsett så tror jag att du på sin höjd får ett strängt brev från nån advokat.
Sen är väl frågan varför man skulle vilja lägga ut bilden om Williams själv nu uppenbarligen inte vill det? :)

Om det inte är så att det hela är ett pr-trick från hennes sida. Personligen hade jag aldrig hört talas om henne tidigare.