tisdag, juni 01, 2010

Needles & pins

Ett annat äventyr idag var besöket hos sjukgymnasten. Hon ville prova akupunktur och just nu är jag villig att testa vad som i stort sett så jag la mig på britsen och blev en levande nåldyna. Det gjorde lite ont faktiskt, mest när hon skulle skruva på nålarna i början och i halvtid. I övrigt kände jag möjligen lite värme men inte så mycket annat. När hon sa att jag skulle ligga sådär i 40 minuter fick jag dock lite halvpanik. Ligga still utan att göra något alls i 40 minuter kändes lite panikartat. Jag är inte alls bra på det.

Men det gick över förväntan, jag fick lyssna på radio och blev rätt dåsig efter en stund. Jag lyckades ganska bra med att tänka på nåt annat än att jag låg halvnaken på en brits med nålar på rygg, käke och huvud och typ bara väntade på att det skulle vara klart.

Så mycket effekt har jag dock inte känt av. Jag var trött ett tag och är ganska trött fortfarande, men i övrigt märker jag inte av något särskilt. Jag har ont ungefär som vanligt. Hon misstänkte nog att det skulle vara så, att jag är lite svårpåverkad. Men än ger jag inte upp, jag har två tillfällen inbokade redan nästa vecka och hon verkar ha tyngre artilleri att ta till om det skulle behövas. Bra så.

Inga kommentarer: