tisdag, juni 01, 2010

Det känns som julafton!

Jag hade ju nästan gett upp hoppet om en ny mobil, men så idag efter lite förvirring så kunde jag hämta ut den på Cyberphoto i stan. Stor glädje! Äntligen något skojigt!

Den är väldigt fin och oerhört snabb, men jag får väl erkänna att jag inte riktigt förstår allt än. Speciellt har jag lite kink med kontakterna som dels följt med från ett antal mobiler (av olika märken, vilket försvårar det hela) bakåt i tiden och så var telefonen dessutom snäll och importerade alla jag någonsin skickat mejl till via gmail... Kanske inte riktigt så att jag vill ha dem i min mobil. Så hur jag kommer runt det där och får en snyggare och smidigare sortering av kontakterna får bli en nöt att knäcka.

Jag har inte heller sonderat terrängen med alla appar och widgets man kan ha, men mottar med glädje förslag på bra-att-ha-saker!

Anna kommenterade i förra inlägget att jag "är värd den" men själv känner jag mig både oerhört bortskämd och lite småbrydd över att behöva vara Telias uppbundna bitch i 24 månader framöver. Och jag kan inte skaka av mig den där läskiga/skojiga känslan av att ha köpt något väldigt dyrt och lite småonödigt, bara till mig själv sådär. Får man verkligen göra så?

Inga kommentarer: