söndag, juni 06, 2010

Post utgång

Utekvällen blev skapligt lyckad. Vi höll kanske inte ut så länge, men det var grymt varmt och syrefattigt att sitta längst inne på Lottas. Men trevligt och roligt hade vi allt. Det blev inte bara de kära brudarna utan även ett par kära grabbs; Samuel och Mattias blev med. Kul kul! Vi var, så när som på sjuklingen Anna (och ett par till som inte längre är här), plötsligt återsamlade allihop som en gång utgjorde Fi Umeå. Speciellt kul förstås att Emma och Samuel lyckades vara i stan just när vi var på gång ut.

Jag var verkligen jättetrött när vi bestämde oss för att ge upp kring halv ett, vilket kändes lite amatörmässigt. Men väl hemma i sängen kunde jag ändå inte somna. Låg och vred mig ända till halv fem imorse innan jag lyckades slumra till. Jag skyller på den klibbiga värmen i sovrummet i brist på annat.

Just nu sitter jag på min alldeles lagomt sköna balkong i skuggan och väntar på att frukostbrödet ska vara klart i ugnen. Önskar att jag hade nån form av protective bubble så att jag slapp akompanjeras av de sjustämmiga, vilda skriken och det taktfasta gnissel som den gigantiska studsmattan på gården bidrar med.

Inga kommentarer: