fredag, november 29, 2013

Personal shopper ftw!

Imorgon ska vi som sagt på bröllopsfest, jag och M. Det ska bli trevligt. Nu känner jag exakt noll människor på bröllopet så jag är lite förvånad över att jag inte är något av ett neurotiskt vrak vid det här laget över det, vilket jag brukar vara. Jag är inte alltid strålande på att delta i sociala sammanhang. Eller åtminstone så tror jag det, väl där brukar det aldrig vara några problem. Men jag har helt enkelt inte hunnit noja nåt över det där. Imorgon är en annan dag.

Klänning för firandet köpte jag förra veckan, på nätet faktiskt. Och den passade till och med. Nu kanske jag inte ser ut som modellen på bilden i den, men när gör man det? I vart fall så behövdes det ju lite mer än bara en klänning. I förrgår lyckades jag förvånande nog hitta ett par bruna stövlar som jag köpte. Alldeles lagom klack (men fortfarande klack, om än ganska låg), passande vidd på vaden och precis sådär i allmänhet bara 'lagom' som jag ville ha dem.
Idag fortsatte shoppandet, men dagen till ära tog jag experthjälp med mig. Jag flexade ut till lunch, mötte upp Ulrika och Lil'sis och gick på stan med en rätt lång lista på saker som behövde hittas. Jag hade de bästa personal shoppers jag kunde önska mig. Jag kom hem med i stort sett allt! Sjal, pumpsliknande skor (so not me egentligen, men ja, det kan vara bra att byta om till när vi kommer till själva festen), ny ögonskugga, nagellack, strumpbyxor och säkert nåt mer som jag glömmer nu. Sen fick jag den äran att följa med U hem och låna handväska (hon har ett halvt rum fullt, typ) och några örhängen (hon har motsvarande en butiksmängd) att välja bland. Hur snällt var inte det?

Så nu borde jag vara all set. Imorgon ska jag försöka vara lika briljant personal shopper åt M, som väljer att shoppa kläder samma dag som vi ska iväg alltså, och hoppas kunna plocka ihop en stass lika bra. Jag har en plan, men vi får väl se hur det blir med det. Förhoppningen är att vi ska se hyfsat representabla ut tillsammans imorgon kväll.

Inga kommentarer: