måndag, november 18, 2013

Från ett till ett annat

Strömmen har kommit tillbaka till huset (igår kväll tydligen) men internetuppkopplingen fick sig en smäll i avbrottet som det verkar. Lite oklart vad som hänt men nåt problem är det mellan router och switch i vart fall. Nu har M efter flera timmars HLR-jobb på utrustningen gett sig och istället 'fuskat' till en uppkoppling. Vad nu det innebär. Så en lite hackig lina är vad jag får hålla till godo med ikväll.

Nu klarar jag mig ganska bra ikväll ändå, jag har varit übertrött efter en natt med för lite sömn och mest hängt i soffan. Och dragit på mig en huvudvärk som blir skön att lägga sig med strax...

Mest bekymmersamt just nu är de allt mer frekventa besöken från 'vildkatten'. Till och med när vi varit hemma har den varit inne, M kom ner i köket i förrgår och såg den just fara ut genom luckan. Och det är oroliga katter som möter oss om kvällarna. Kanske dags att kolla upp om den verkligen får mat nån annanstans (den ser inte alls undernärd ut) och om det går att göra något åt det där. Frekventa slagsmål och otrygga katter hemma är inte kalas.

Inga kommentarer: