tisdag, november 26, 2013

Jakten återupptas

Stressig dag på jobbet idag. Sjukdomar all over the place. Verkar som att förkylningar och magsjuka avbyter varandra där ute i stugorna för tillfället. Så idag har jag och min kollega fått hoppa in och hjälpa till att lösa det lite mer än vanligt, i stort sett inget annat hann bli gjort. Och mitt i allt hade jag en bokad klipptid som jag fick lov att springa iväg för.

Så nu är jag kortklippt. Mer så nu än sist faktiskt. Vilket var märkligt, kom jag på i efterhand; jag vill med bestämdhet minnas att min frisör (som är bäst i världen btw) inledningsvis sa att hon inte tyckte det behövde klippas lika kort som sist. Istället blev det kortare. Och så testade hon att platta istället för att utnyttja lockarna, och det blev väldigt annorlunda. Jag ser lite ut som en gammal variant av min Lil'sis faktiskt. Men hon kan vara lugn i att jag inte lär orka platta håret sådär väldigt ofta, men just nu är det lite roligt.

Får väl se vad jag väljer på lördag då vi ska på bröllop; rakt eller lockigt. Ett större bekymmer är dock klädfrågan. Jag måste försöka hinna springa på stan och leta skor imorgon efter jobbet. Stövlar är plan ett, men det har jag å andra sidan försökt hitta i säkert fyra års tid nu så det kanske måste bli nåt annat till de här klumpvaderna. Vi får väl se helt enkelt.

1 kommentar:

Camilla sa...

Brukar också ha svårt hitta stövlar pga mina vader :( Hoppas du hittar vad du söker :)