fredag, november 29, 2013

Back!

Oj nu har här varit tyst länge. Och fullt upp har det varit. Mycket jobb, en middag ute med familjen, en middag ute med tjejerna och ikväll for vi och hälsade på M:s syster innan vi åkte hem. Och som alltid så känner jag mig som betong i kroppen ungefär 3 hundradelar av en sekund efter att jag parkerat bakdelen i soffan.

Jag sitter faktiskt och skriver på en alldeles ny laptop! Jag är väldigt väldigt glad för den. Min gamla macbook, min älskade vita macbook, gav ju upp bit för bit. Men den fanns med länge och den har använts och släpats runt på flitigt. Så jag tycker att den har rätt till pension nu. Och min fina nya i all ära, men hade jag fått välja hade jag velat stoppa ner den här i min gamla vita. Så jag lär inte kasta den riktigt än, jag kan bara inte med det.

Datorn köptes igår, idag verkade det som att butiken hade 10% rabatt på alla innevarande datorer... Just min tur. Men å andra sidan hade jag kanske inte hunnit få någon om jag väntat. Tycker dessutom att jag förtjänar tapperhetmedalj (or something) för att jag snällt väntat ända tills alldeles nyss med att öppna upp och börja leka med min nya dator. Igår var vi hemma sent så då orkade jag inte (samt ville hinna göra Time Machine på den gamla först) och idag har det varit lite samma sak. Men nu sitter jag här i vart fall. Trött som en gnu men glad som en....elefant i en vattenpöl (?).

Inga kommentarer: